Szolgáltatásaink

Cégünk kiemelkedően nagy szakértelemmel rendelkezik a számítástechnikai problémák megoldásának számos területén.

Szolgáltatásaink köre főként az alábbiakra terjed ki:
- számítógép-kereskedelem a notebookoktól a munkaállomásokon át a szerverekig
- számítástechnikai perifériák, nyomtatók, szkennerek értékesítése
- irodatechnikai berendezések, másológépek, faxok, iratmegsemmisítők értékesítése
- szoftverkereskedelem és -telepítés (operációs rendszerek, irodai programcsomagok, ügyviteli szoftverek, speciális felhasználói programok);
- kellékanyag- és alkatrészellátás;
- PC, notebook és nyomtató szerviz;
- vezetéknélküli (wireless) hálózati és egyéb megoldások;
- szoftverfejlesztés, rendszertervezés és rendszerintegráció;
- vonalkód technika.

Komplett számítógépek összeállítása egyedi igény szerint
Igényeidet és lehetőségeidet figyelembe véve segítünk összeállítani a legoptimálisabb számítógép konfigurációt. Szakembereink tanácsaikkal támogatnak döntésedben. Az összeszerelés díjmentes, a gépeket igény esetén a megvásárolt szoftverekkel telepítjük!

Teljes körű szervizszolgáltatás (PC, notebook, monitor, nyomtató)
Szervizünk az üzlet nyitva tartási idejében áll Ügyfeleink rendelkezésére. Szakembereink rövid határidőn belül oldják meg számítógépes problémáid, legyen szó akár hardveres, akár szoftveres kérdésről, továbbá szükség esetén tanácsokat is adnak. Számítógépek, notebookok szervizelésén túl vállaljuk monitorok, nyomtatók javítását is, 1 hetes határidővel. Munkadíjainkról telefonon érdeklődhetsz.

Teljes körű rendszerfelügyelet
Eseti, vagy átalánydíjas szerződéssel is vállalunk számítógépek, monitorok, nyomtatók karbantartását, javítását. Vállaljuk továbbá hálózatok és szerverek karbantartását, igény esetén bővítését, fejlesztését. Árainkról telefonon vagy e-mailben érdeklődhetsz.

Alkatrészek díjtalan beépítése
A tőlünk vásárolt alkatrészeket díjtalanul üzembe helyezzük az Ön számítógépén, amennyiben a gépet behozza üzletünkbe. A megvásárolt kiegészítőt, alkatrészt beszereljük, felinstalláljuk gépére. Ilyenkor azonnal kiderülnek az esetleges gyártási hibák, vagy a különböző alkatrészek összeférhetetlenségei.

Felhasználói tanácsadás
Amennyiben problémája támad vagy csak egyszerűen kérdése van, forduljon bizalommal cégünkhöz. Kérdése lehet bármilyen témájú, mi igyekszünk mindent megválaszolni, vagy megkeressük Ön helyett a választ. Keressen minket telefonon vagy e-mailben.
Ügyfeleinket nem csak a legújabb hardverekkel és szoftverekkel tudjuk ellátni, de a szerviz és karbantartási szolgáltatások átfogó választékát is kínáljuk. Legyen szó akár egy alkatrész pótlásáról, vagy beállításáról, vírus védelemről, vagy írtásról, vagy különböző Internetes szolgáltatásokról.

 

Cégünk hírei